UUKU Consulting Oy:n nimi UUKU on peräisin rajakarjalaisesta Uukuniemen kylästä. Yrityksemme perustajasuvulla on pitkä ja syvä suhde Uukuniemeen ja sen asukkaisiin. Uukuniemeläisiä ja kylän ilmapiiriä leimaavat aito sydämellisyys ja periksiantamaton rohkeus. UUKU yrityksenä henkii näitä uukuniemeläisiä ja karjalaisia arvoja toiminnassaan.

 

UUKU Consulting Oy:n tarina

Yrityksemme perustajilla on yhteensä yli kahdenkymmenen vuoden työ- ja yrittäjäkokemus Aasiassa. Tämä pitkä kokemus on mahdollistaa suomalaisille yrityksille sellaisia UUKU Consulting Oy:n ratkaisuja joita Kaakkois-Aasia pystyy tarjoamaan. Visiomme on luoda silta Aasiaan niille suomalaisille pk- ja midcapyrityksille, joilla on tavoite kehittää kauppaa Kaakkois-Aasiaan.

Palvelumme perustuvat paikallisen kohdemarkkinan syvälliseen tuntemukseen. Toimintamme keskiössä on tunnistaa Kaakkois-Aasian markkinoiden mahdollisuudet suomalaisille yrityksille ja tuoda oma tuntemuksemme asiakkaalle mahdollisimman tehokkaalla tavalla. Erityisesti pk- ja midcapyrityksille tuloksellinen ja edullinen tapa löytää avullamme mahdollisimman suorat, oikeat valinnat markkinoille.

Vahvuutemme asiantuntijoina rakentuvat sekä kokonaisvaltaiseen ymmärrykseen ja näkemykseen aasialaisesta yrityskulttuurista että kykyyn tuoda asiakas mahdollisimman lähelle todellisia aasialaisia päätöksentekijöitä.

 

Kotikuntamme Vihti

UUKU Consulting Oy on vihtiläinen yritys. Yrityksemme on sitoutunut kotikunnan Vihdin liikeympäristön kehittämiseen sekä vihtiläisten arvojen tuomiseen maailman kartalle. Vihdin ihanteellinen sijainti 30 minuutin ajomatkan päästä Helsinki-Vantaan lentokentästä on pohjoismaisen kaupankäynnin risteyskohdassa. Tämä sijainti luo loistavat mahdollisuudet tulevaisuuden kaupankäynnille. Vihdistä vain 30 minuutin ajomatkan ja kahden tunnin lentomatkan sisään mahtuu 150 miljoonan ihmisen markkinat, Pietari-Moskova, Pohjoismaiden ja Baltian pääkaupungit sekä Pohjois-Saksan metropolit kuten Hampuri ja Berliini. Kaakkois-Aasian kaupankäynnin keskus Bangkok on vain 10 tunnin matkan päässä Vihdistä.